image
 |  0 8 Серпня 2019 | 13:50

В Іваничах планують затвердити правила утримання домашніх тварин

У селищі Іваничі хочуть затвердити Правила утримання домашніх тварин на території Іваничівської селищної ради.

Відповідний проект рішення зареєстрований на сайті Іваничівської селищної ради і буде розглянутий під час чергової сесії. 

У додатку до проекту рішення є перелік Правил для власників тварин. У них визначені загальні положення, терміни, права та обов’язки власників домашніх тварин. Також прописаний порядок реєстрації домашніх тварин, зокрема котів і собак. Вказано, що реєстрація домашніх тварин (собак та котів) здійснюється Іваничівською селищною радою за письмовою заявою власників тварин. При реєстрації власнику тварини видається довідка про реєстрацію тварини, де вказуються усі дані щодо власника та тварини, присвоюється реєстраційний номер. Власники повинні вигулювати тварин відповідно до цих Правил. На повідку обов’язково повинен бути розміщений реєстраційний номер тварини тощо.

Також у цих Правилах вказано, як потрібно транспортувати домашніх тварин, умови продажу, дії пов’язані з похованням або утилізація трупів домашніх тварин та ін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Іваничі заполонили безпритульні, агресивні собаки

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити