image
 |  0 15 Січня 2018 | 10:56

В Іваничах завершили будівництво поля зі штучним покриттям

Не один тиждень тривали роботи біля стадіону «Колос». На цьому місці донедавна продавали одяг та різний крам підприємці місцевого ринку, а після затяжних дощів утворювалася непрохідна калюжа. Тепер тут буде поле зі штучним покриттям, будівництво якого – на стадії завершення. Залишається встановити паркан та облагородити прилеглу територію.
Про це інформує власкор ВолиньUA в Іваничах.
Будівництво поля зі штучним покриттям в Іваничах фактично завершили. Милує око зелена травичка, по якій незабаром бігатимуть спортсмени, футболісти, навчатимуться спортивному мистецтву діти.
– Будівництво такого майданчика – не просто ідея, а потреба сьогоднішнього дня, – повідомляє завідувач сектору з питань фізичної культури і спорту РДА Анатолій Семерей. – 
Хоча бюджет проекту – чималий. Загальна сума витрачених коштів сягає 699 тисяч гривень…
Завдяки ініціативній позиції депутата обласної ради від Іваничівщини Олександра Бика та позиції фракції ВО «Свобода» в обласній раді селище отримало на такі цілі достатньо коштів. Їх освоїли досить швидко. Над спорудженням майданчика працювало ПП «Спортелітбуд» із міста Луцька. Будівництво розпочали 11 грудня, а вже до кінця місяця воно підійшло до завершення. Після встановлення огорожі можна буде сміливо заявити: майданчик готовий!
– Радує те, що в Іваничах дбають про майбутнє підростаючого покоління, про їх здоровий розвиток. Сподіваємося, що тренування на новозбудованому полі допоможуть наших спортсменам принести ще більше високих досягнень для рідного селища та району, – додає Анатолій Семерей.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити