image
 |  9 12 Серпня 2018 | 15:09

В луцькому ресторані запускали феєрверки в день жалоби

Чергові групи «Самооборони Волині» фактично щоночі виїжджають на патрулювання міста. Як зазначає Олександр Ніколайчук у «Фейсбуці», цієї ночі отримали та опрацювали 12 епізодів.
Про це повідомляє "Волинь".
Серед них - один із ресторанних закладів міста по вулиці Чорновола. Активіст обурюється, що адміністрація закладу не пояснила гостям, які щось святкували, що у Луцьку використання піротехнічних засобів ЗАБОРОНЕНО вже 4 роки як! Тим паче у офіційно оголошений міською владою день жалоби.
«Григорій Пустовіт, зверніть увагу, що Ваші розпорядження - «фількіна грамота». Натомість мали пояснити: хочете вистріляти кілька тисяч чи десятків тисяч у повітря (замість допомогти оплатити комусь, скажімо, лікування тяжкої недуги), то йдіть за огорожу, на дорогу, там можна, тільки потім не признавайтеся, що то ви, кажіть, що то якісь провокатори зробили» - написав Олександр Ніколайчук.

Активіст обурюється, що адміністрація закладу не пояснила гостям, які щось святкували, що у Луцьку використання піротехнічних засобів ЗАБОРОНЕНО вже 4 роки як! Тим паче у офіційно оголошений міською владою день жалоби.



Нагадаємо, у зв’язку з загибеллю під час виконання завдань на Сході України Андрія Єлістратова та його похованням у суботу, 11 серпня, оголосили днем жалоби. На знак скорботи приспущено Державний Прапор України з чорною стрічкою на адміністративних приміщеннях міської ради, підприємств, установ, організацій державної, комунальної та інших форм власності на території міста, а також обмежено проведення розважально-концертних заходів, заборонено звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства, в громадському транспорті.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, коли зустрічатимуть загиблих на Сході волинян

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити