image
 |  0 28 Січня 2021 | 09:17

У Луцьку вночі знову спіймали пpодавчиню на забоpоненій тоpгівлі алкоголем (ФОТО)

Цієї ночі продавець магазину «Два гуся» по вул. Володимирська, 94б проігнорувала вищевказане рішення та здійснила продаж пива в заборонений час.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

За такі дії інспектором відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти Луцької міської ради було складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 2 ст. 156 КУпАП та передано на розгляд адміністративної комісії за місцем її проживання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині судитимуть жінку, яка займалася фальсифікатом

Санкція статі за порушення ч.2 ст.156 КУпАП тягне за собою накладення штрафу від 6800 до 13600 грн.

Інспектори департаменту муніципальної варти продовжують нічні рейди містом з метою перевірки магазинів на предмет дотримання рішення Луцької міської ради № 9/23 від 20.04.2011 зі змінами «Про заборону продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів» в період з 22-ї до 8-ї години.

Наголошуємо, що інспектори департаменту і надалі будуть контролювати дотримання суб'єктами господарювання вищевказаного рішення Луцької міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцький ринок став «точкою» алкоголю та прихистком бомжів, – соцмережі (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити