image
 |  0 19 Квітня 2019 | 16:49

В Одесі облили нечистотами нардепа Найєма

Сьогодні, 19 квітня, в Одесі облили брудом народного депутата Мустафу Найєма та його соратників.

Політик прибув підтримати місцевих активістів, які борються за збереження одеського літнього кінотеатру, повідомляє "Українська служба інформації". Коли Найєм із групою людей заходили всередину, з арки Літнього на них вилили відро з нечистотами та, за даними журналістів, закидали гумовими фалосами.  Сутичок внаслідок інциденту не було, а політик зі своїми прибічниками провели прес-конференцію для місцевих журналістів, - пише ТСН.

"Пушкинская" уточнює, що мотивів такого вчинку хуліган не розкрив. Сам Найєм на подібну провокацію відреагував спокійно і сказав, що його "не залякати".  

Одеські активісти виступають проти забудови Літнього кінотеатру і побоюються, що там може з’явитися черговий торговельний центр.

Нагадаємо, перед першим туром виборів кандидата в президенти Олександра Вілкула облили зеленкою у Бердянську у місцевому будинку культури, той мав провести свій виступ. Але, щойно Вілкул в оточенні охорони з'явився на площі, як одразу ж отримав в обличчя порцію зеленки. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити