image
 |  4 1 Грудня 2021 | 13:31

В одній з луцьких новобудов на стінах з'явилася пліснява (ВІДЕО)

В одному з будинків ЖК «Caramel Residence» у Луцьку на верхніх поверхах стіни набралися вологи, тож власники придбаних квартир змушені були переробляти ремонт.

Про це йдеться у прем’єрному випуску суб’єктивного антирекламного проєкту «Велике забудовництво» на телеканалі ГІТ.

Волинянин придбав квартиру на верхньому поверсі ЖК «Caramel Residence» у Луцьку, що розташований у 40-му кварталі на розі вулиць Конякіна та Гордіюк. Заселившись у новопридбане житло, чоловік був змушений переробляти ремонт, оскільки стеля і стіни вкрилися пліснявою від вологи. На думку волинянина, це трапилося через те, що будівельники неправильно зробили дах. З подібною проблемою стикнулися майже у всіх квартирах, які розташовані в одному з під'їздів на верхніх поверхах ЖК «Caramel Residence». Дехто з людей не виключає, що буде позиватися до суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смертельна ДТП під Луцьком за участі доньки бізнесмена: у родині загиблого - ще одна трагедія

Суб’єктивний антирекламний проєкту «Велике забудовництво», який виходитиме на телеканалі ГІТ, розповідатиме про житлові комплекси Луцька і поблизу міста. Зокрема журналісти та експерти інспектуватимуть ЖК за декількома критеріями: локація, будівництво, готовність квартири, прибудинкова територія, безпека.

Детальніше - у сюжеті.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити