image
 |  4 10 Січня 2022 | 21:01

В Офісі Зеленського його відсутність на робочому місці «замаскували» старою світлиною

Виходить, що в Офісі президента не можуть показати, чим насправді зранку 10 січня займається Зеленський.

Президент хотів показати, як він починає новий робочий тиждень у новому році. І... розмістив старе фото із селекторної наради на Банковій, видавши його за свіже, начебто зроблене зранку 10 січня. Світлина з'явилася в Instagram-акаунті президента, - пише "Главком".

На фото Зеленський позує в масці за робочим столом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку затримали п'яного водія, у крові якого норма алкоголю перевищена в 12 разів

"Понеділок. Ранок. Банкова. Розпочинаємо новий робочий тиждень у новому 2022 році", – мовиться в підписі до фотознімка.

Світлину можна знайти на сайті Офісу президента із селекторної наради за 29 листопада 2021 р. Це, зокрема, зауважують користувачі соцмереж: торішня нарада ілюстрована світлиною, яка дуже схожа на "сьогоднішню".

Фото відрізняються лише позою Зеленського – все інше від його костюму до олівців та документів на столі однакове. Так само однаковий вигляд мають і учасники обох нарад.

На це також звернули увагу і в мережі. Зокрема, блогер Святослав Батов написав:

"Офіс преЗедента проілюстрував пост про "початок робочого тижня" Вови торішньою фотографією. Справа Мендель жива і процвітає. Тільки де ж сам верховний піаніст?"

У соцмережах зауважують – це ще більше наводить на думку, що інформація про таємний відпочинок Зеленського за кордоном може відповідати дійсності.

"У мене інфа, що сьогодні МЗЧ із дружиною та Єрмаком вилетіло десь у бік Індійського океану – втомився буковелити бідака", – написав Карл Волох.

Виходить, що в Офісі президента не можуть показати, чим насправді сьогодні зранку займається Зеленський, тому й демонструють у новині старе фото.

Напередодні, зокрема, екснардеп Ігор Мосійчук повідомив, що глава держави нібито разом із дружиною та керівником Офісу президента Андрієм Єрмаком покинули Україну і вилетіли в бік одного з курортів в Індійському океані, - пише "Главком".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підірвалися на вибуховому пристрої: загинули українські військові

Крім того, напередодні журналіст Бутусов розповів про 9-денний лижний відпочинок Зеленського в Буковелі, хоча його участі, як верховного головнокомандувача, потребує ціла низка критичних питань.

"З верховним головнокомандувачем у Буковелі лише два найближчих радники – голова Офісу Єрмак та начальник Комітету з розвідки Демченко, російський агент, який працював на Януковича, провалив усі операції української розвідки", – написав журналіст.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити