image
 |  5 17 Серпня 2023 | 22:31

В трусах і з ножами: у Луцьку спіймали неадеквата

У Луцьку з ножами та в одному спідньому бігав молодий чоловік. Мешканці будинку, що на Соборності, 38, розповіли, що молодик спочатку забарикадувався в передбаннику між квартирами. А згодом грюкав у двері в під’їзді. На місце приїхали поліцейські та швидка допомога. Молодика доправили в наркодиспансер.

Як розповіли працівники бойлерної, днями до будинку, що на Соборності, 38 у Луцьку, біля 9:00 год приїхала поліція, а за нею – «швидка допомога».

Пані Мирослава, яка мешкає в кутовому під'їзді, розповіла: невідомий чоловік з двома ножами в руках зачинився у передбаннику навпроти її квартири і просив про допомогу.

«В передбаннику забарикадувався чоловік 30-40 років. Він там на «собачку» зачинився. Коли вони вмовили його відкрити, він на них накинувся з табуреткою і двома ножами. «Спасітє мєня!»... Але не нападав», – розповідає жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі віднайшли старовинні згадки про бордель

Жінка додає: задля безпеки поліцейські попросили мешканців не заходити в під'їзд. Вони ж чоловіка з ножами діставали вже з ліфта, куди той перемістився. До слова, затриманий був лише в спідній білизні.

Детальніше - у сюжеті ТРК Аверс.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити