image
 |  5 19 Червня 2022 | 12:29

В центрі Володимира викинули купу сміття

В центрі Володимира біля парку «Слов’янський» викинули купи великогабаритного сміття.

Про це пише Комунальне підприємство «Полігон» .

У ніч з 16 на 17 червня невідомі особи вщент завалили смітники, що встановлені біля парку «Слов’янський», зрізаними зеленими насадженнями та великогабаритним сміттям. Зробили це вночі, нашвидкуруч і потайки. Вдалися до такого, швидше за все, мешканці вулиць, що знаходяться неподалік. Бо важко не помітити, хто на вулиці взявся капітально впорядковувати обійстя і закидав непотребом всі контейнери для сміття.

Днем раніше на сторінку КП «Полігон» у соцмережах прийшло повідомлення з проханням прибрати стихійне сміттєзвалище, яке з’явилося неподалік гуртожитку місцевого агротехнічного коледжу. Працівники комунального підприємства виїхали на місце і з’ясували, що стихійне сміттєзвалище «виросло» з будівельного сміття. Здогадатися чиїх це рук справа теж не важко, бо на одному з приватних обійсть, що неподалік, ведуться будівельні роботи.

«Вкотре нагадуємо мешканцям міста: для вивозу великогабаритного та будівельного сміття потрібно замовляти спецтехніку! Окрім того, слід оплатити послугу з вивезення і захоронення такого сміття на території полігону ТВП. Принагідно нагадуємо, що на сьогодні за складування будівельного сміття у заборонених місцях можна отримати штраф: від 340 до 1360 гривень штрафу для фізичних осіб, від 850 до 1700 — для юридичних осіб», - йдеться у дописі.

У КП «Полігон» просять пам’ятати мешканців громади, що їхні контейнери КП призначені тільки для твердих побутових відходів. Більша вага контейнерів призводить до поломки, дороговартісного ремонту техніки комунального підприємства, і, як наслідок, можливих збоїв у подальших графіках вивезення сміття у місті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині сільрада опублікувала список мешканців, які не платять податки

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити