image
 |  0 24 Грудня 2017 | 09:02

В українців не забиратимуть житло через борги за комунальні послуги, - Рева

Міністр соціальної політики Андрій Рева запевнив, що в українців не забиратимуть житло через борги за житлово-комунальні послуги. Про це він заявив журналістам на початку Всеукраїнського з’їзду лідерів громадських організацій «Донбас: дорожня карта 2018. Спільний вектор», — інформує 1NEWS.
«Є у нас проблема: є людина, вона не може заплатити за ЖКП. Якщо ми заберемо у неї житло, ми проблему вирішимо? Ми створимо додаткові проблеми, тому що далі таку людину потрібно соціально захистити, де тут вигода? Тому я хотів би всіх заспокоїти: ніхто, ніколи, з точки зору житла у людини за борги за комунальні послуги забирати не може і не буде», — заявив Рева.

Нагадаємо, 9 листопада Верховна Рада ухвалила закон про житлово-комунальні послуги. Ухвалений парламентом закон про житлово-комунальні послуги передбачає право споживача на зменшення розміру плати за ЖКП у разі їх неналежної якості.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити