image
 |  7 7 Квітня 2018 | 13:40

В Україні затримали кілера-вбивцю, якого розшукують у ЄС

У Дніпрі затримали кілера, якого розшукують у країнах Євросоюзу за організацію та замах на умисне вбивство.
Про це повідомив на своїй сторінці у мережі Фейсбук перший заступник глави Нацполіції В'ячеслав Аброськін.
Зі слів посадовця, у затриманого вилучений споряджений пістолет, а також засоби радіозв’язку з гарнітурою.
"Випадково або ні, але в цей же час поряд, в одному із розважальних закладів, "злодій в законі" по кличці "Умка" святкував день народження, де зібралися авторитетні представники злодійського світу та їх друзі", - зазначив Аброськін.

Посадовець Нацполіції додав, що під час відпрацювання місцевості для встановлення посібників кілера та його можливого об’єкту працівники поліції увійшли у згаданий заклад.

«Вори» занепокоїлися й тоді пролунали такі їх слова: «Ми же ж зі всіма домовилися, нащо ви сюди зайшли? Нам же ж обіцяли не чіпати сьогодні». Поліцейські відповіли: «Ми з вами не домовлялися». Помилка вийшла й їх «помічників», які це їм гарантували", - розповів подальший перебіг подій посадовець.
"Хочу тільки додати, що ми ніколи з злодіями не домовлялися й домовлятися не будемо", - зауважив із цього приводу Аброськін.

Із його ж слів, постає філософське питання: як же так?
"Це ж потрібно було так трапиться, що завдяки вдалій роботі поліції врятовано життя, мабуть, якогось «злодія»... в цей святковий вечір для злодіїв", - резюмував дописувач.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити