image
 |  2 8 Січня 2019 | 14:51

В «Укрпошті» тримають в таємниці доходи генерального директора Ігоря Смілянського

Журналісти 112.ua направили в «Укрпошту» інформаційний запит з питаннями про зарплату гендиректора. У відповідь їм пояснили, що це конфіденційна інформація і комерційна таємниця.

Заступник гендиректора з фінансових питань Максим Палій зазначив, що «Укрпошту» не фінансують з державного або місцевого бюджетів, а відомство не розпоряджається бюджетними коштами.

Нагадаємо, за 2017 рік Смілянський задекларував 3 958 541 гривню доходів. Значить, йому платять 329,8 тисяч гривень на місяць.

Читайте також: «Укрпошта» підвищує тарифи на доставку листів та відправлень

У грудні 2019 року Петро Порошенко зустрівся з міністром інфраструктури Володимиром Омеляном і керівником «Укрпошти» Ігорем Смілянським. Вони обговорювали фінансові труднощі «Укрпошти», через які в 2019 році могли припинити доставляти пенсії.

Читайте також: Волинська «Укрпошта» ігнорує журналістів

Вирішили, що адміністрація президента укладе угоду з «Укрпоштою», за яким їх будуть доставляти гарантовано. При цьому Порошенко дав Смілянському доручення і рада.

«Особисто від мене, настійно рекомендую певним чином переглянути власну заробітну плату. Сподіваюся, що порада президента буде почута», — сказав Порошенко.

Смілянський обіцяв виконати вимоги президента. Простежити за цим попросили заступника голови адміністрації президента Віталія Ковальчука.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити