image
 |  2 3 Грудня 2018 | 14:35

Волинська «Укрпошта» ігнорує журналістів

Волинська «Укрпошта» ігнорує питання журналістів щодо власної діяльності.

Так, ще 23 листопада ми звернулися до керівника Волинської дирекції «Укрпошти» Івана Шевчука з проханням відповісти на актуальні питання роботи підприємства:

- Яка ситуація з кадровим забезпеченням відділень пошти в області? Чи існує дефіцит кадрів, як він вирішується?

- Значна кількість приміщень, які належать «Укрпошті», здаються в оренду. З цим це пов'язано і наскільки прибутково?

- Чи продовжують листоноші в області приносити пенсію пенсіонерам? Чи виникали з цим якісь труднощі?

Однак Іван Шевчук відмовився надавати відповіді і порадив звернутися за коментарем до прес-служби установи. Він запевнив, що прес-служба повністю компетентна надавати коментарі на поставлені питання. Представниця прес-служби Інна Анатоліївна відмовилася надавати коментарі в усному порядку і попросила надіслати питання окремим листом, пообіцявши надати відповіді у найближчі дні. Однак пройшло вже 10 днів, а жодну відповідь ми так і не отримали.

Неодноразова спроба сконтактуватися як з керівником Волинської дирекції Іваном Шевчуком, так і з працівницею прес-служби виявилася марною. На телефонні дзвінки ніхто не відповідає.

Читайте також: На Волинь передали шість шкільних автобусів, а потрібно ще 30

Зазначимо, що «Укрпошта» останнім часом відзначилася низкою гучних скандалів. Попри проблеми у роботі підприємства, генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський невідомо за які заслуги отримує щомісяця зарплату у розмірі 744 тисячі гривень. Окрім цього посадовець отримує також преміальні, відпускні та матеріальну допомогу, що суттєво збільшує його заробіток. У той же час зарплати рядових працівників підприємства мізерні.

Нагадаємо, що на початку цього року директор Волинської дирекції ПАТ «Укрпошта» Іван Шевчук вимагав 139 тисяч гривень від поштарки, звинувачуючи її у нібито незаконному присвоєнні цих коштів. Праівіник поштового відділення стверджувала, що директор телефонував їй і погрожував фізичною розправою, а повторював це у приватній розмові. Відповідне звернення було адресовано у до прокуратури області.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити