image
 |  4 31 Березня 2023 | 12:03

ВАКС оголосив у розшук нардепа Шахова, який намагався приховати 13 квартир та 27 земельних ділянок

Вищий антикорупційний суд оголосив у розшук нардепа Сергія Шахова у справі про декларування недостовірної інформації. Його обвинувачують у намаганні приховати 13 квартир та 27 земельних ділянок.

Про це стало відомо під час засідання ВАКС 31 березня, - пише ВолиньUA.

"Обвинуваченого Шахова Сергія Володимировича… оголосити в розшук. Зупинити судове провадження щодо обвинуваченого Шахова до його розшуку. Ухвала оскарженню не підлягає".

Повідомляється, що про розшук нардепа клопотав прокурор САП. Він пояснив, що Шахов упродовж 7 місяців так і не з’явився в суд і не надав жодних належним чином затверджених документів, які б підтверджували, що він перебуває на лікуванні і не може прибути в засідання.

У суді була присутня захисник нардепа, яка зазначила, що Шахов вчергове не з’явився в засідання, бо "продовжують існувати причини, які були на минулому засіданні", зокрема, він нібито з "20 лютого продовжує перебувати на лікуванні у місті Бішкек".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США назвали фактор, що стримує наступ росіян у Бахмуті і не лише

Але документів, які б підвереджували перетин Шаховим кордону з Киргизькою республікою, адвокат не надала. Також вона не змогла сказати, як довго нардеп перебуватиме на лікуванні.

Суддя Михайленко іронічно спрогнозувала, що "Шахов видужає від усіх своїх хвороб десь у березні чи квітні наступного року, коли закінчиться строк давності притягнення до відповідності за цим кримінальним правопорушенням".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити