image
 |  7 9 Вересня 2022 | 18:57

Вбиті або поранені: 237 полк окупантів - на "концерті у кобзона"

Військова розвідка повідомляє, що 237 гвардійський десантно-штурмовий полк Росії припинив своє існування, оскільки всі військовослужбовці загинули або були поранені.

Про це повідомляє пресслужба ГУР Міноборони у Telegram.

"Відомо, що 237-й гвардійський десантно-штурмовий полк Росії припинив своє існування у зв'язку із загибеллю або пораненням усіх військовослужбовців", - йдеться у повідомленні.

За даними розвідки, значна частина тих, хто вижив, перебувають у вкрай тяжкому стані.

Також розвідка повідомляє, що окупанти з 202-го окремого мотострілецького полку, що знаходяться в Харківській області, відійшли з позицій та перемістилися до найближчої лісосмуги, а підрозділ залишився без командирів та зв'язку.

«Поки дзвонять рідним із проханнями зв'язатися з командуванням та з'ясувати, куди їм рухатися далі. Дехто просить дружин звертатися на гарячі лінії міністерства оборони Росії та Червоного Хреста з вимогою вивести їх із території України», — додали у пресслужбі.

Через відсутню логістику, за даними ГУР, окупанти відступають дезорганізовано і для втечі крадуть у місцевих жителів велосипеди та моторолери. Багато військових йдуть пішки.

На Дніпропетровщину Росія перекинула новобранців 55-60 років, пише розвідка. Також у Херсонській області, окупанти підвезли "свіжих" солдатів з території Росії, які категорично відмовляється брати участь у наступальних бойових діях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розказали, звідки рф найчастіше б'є ракетами по Україні

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити