image
 |  0 28 Травня 2019 | 16:15

Вбивцю водія BlaBlaCar засудили до довічного ув'язнення

Києво-Святошинський суд Київської області засудив до довічного ув'язнення Дмитра Голуба, обвинуваченого у вбивстві водія BlaBlaCar львів'янина Тараса Познякова.

Про це повідомляє Zaxid.net. 

Зазначається, що 28 травня чоловік був визнаним винним у розбої, незаконному зберіганні вогнепальної зброї, заволодінні транспортним засобом і вбивстві. 

Повідомляється, що суддя оголошував вирок майже дві години. Голуб може оскаржити його протягом 30 днів. 

Також у виданні додали, що обвинувачений заявив про порушення його громадянських прав. 

"Суд не вислухав моїх показів, вони не вислухали мого останнього слова, порушили всі мої громадянські права і присудили мені довічне позбавлення волі. Це цирк", - сказав Голуб. 

Зазначається, що на запитання, куди він сховав тіло Познякова, Голуб відповів: "Яке тіло? Ви що, здуріли? Тарас десь засмагає, а мені тут довічне позбавлення волі". 

При цьому у виданні вказується, що засуджений нецензурно висловлювався у бік батька загиблого. 

Повідомляється, що Голуб був на 1,5 роки відсторонений від судових засідань через хамську поведінку, нецензурну лексику та погрози. 

У свою чергу батько вбитого Олександр Позняков, коментуючи вирок, сказав, що суд вирішив те, що вбивця заслужив, але божий суд засудить його гірше. 

Разом з тим він висловив переконання, що за вбивством стоїть ще хтось і слідство має розібратися, хто саме. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіло, яке виявили на території «Луцькводоканалу», було з численними тілесними ушкодженнями

Нагадаємо: 

4 серпня 2016 року поліція в Хмельницькій області затримала колишнього бійця "Правого сектора" Дмитра Голуба за підозрою у вбивстві водія з онлайн-сервісу BlaBlaCar Тараса Познякова.

Також за підозрою у цьому вбивстві був оголошений в розшук громадянин Росії Луан Кінгісепп.

Але у березні 2019 року він загинув під час вибуху у київській квартирі, після трьох років міжнародного розшуку.

Повідомлялося, що Позняков зник 4 квітня 2016 року дорогою зі Львова до Києва. В автомобілі з ним були два попутника. ЗМІ повідомляли, що він знайшов цих людей на сервісі BlaBlaCar.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити