image
 |  4 16 Січня 2019 | 09:59

Вчителі львівської школи покинули учня на кордоні з Угорщиною під час поїздки

Мама десятикласника львівської школи заявила, що під час поїздки, яку організувало керівництво СЗШ № 98 до Італії, її сина висадили з автобуса на мороз, біля кордону з Угорщиною, оскільки він не мав зі собою біометричного паспорта. Натомість, директорка школи запевнила, що учня залишили на кордоні зі згоди мами та під нагляд працівника прикордонної служби.

Про це повідомляє IA “ZIK“.

Скандал у Львові розгорівся після того, як мама учня Тетяна Бойко оприлюднила у “Facebook” пост, про організацію поїздки учнів львівської школи до Італії і про те, як її сина залишили мерзнути на морозі перед кордоном.

«Хочу поділитися враженнями від організації поїздки в Італію директором СЗШ N 98 Зембою Л. І. та завучем Мних Т. М. для учнів 10-х класів 10.01.2019 р.Сталася прикра ситуація, ми помилково дали нашій дитині не біометричний паспорт, а звичайний, також діючий, дитина виявила це перед кордоном і зразу сказав про це завучу, на яку була виписана довіреність про те, що ця людина з 10.01 по 18.01 несе відповідальність за життя та здоров’я нашого сина. Дізнавшись про це, Мних Т. М. заявила, що автобус чекати, поки ми привеземо інший паспорт не буде, без жодного бажання шукати компроміс. Ця розмова відбулась в 14.30 год., а в 15.00 год. нашу дитину висадили на мороз, навіть не домовившись, щоб він чекав у теплому приміщенні! Мені по телефону Мних Т. М. сказала, що домовилась з кимось з прикордонників, що його посадять в транспорт до Львова, але це виявились тільки слова…

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Піару не буде: Савченко скасував скандальне будівництво школи на Волині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити