image
 |  0 15 Січня 2019 | 22:31

Піару не буде: Савченко скасував скандальне будівництво школи на Волині

20 грудня 2018 року багатомільйонний тендер на будівництво навчального закладу у селі Стобихівка Камінь-Каширського району був скасований.

Суперечки щодо будівництва школи виникають уже не вперше. 10 років батьки чекають нового освітнього закладу, який відповідав би усім стандартам та потребам учнів.

Під час губернаторства Володимира Гунчика склали пректно-кошторисну документацію за десятки тисяч гривень, проте її так і не використали. Тож бюджетні кошти буквально викинули. Коли ж Волинську ОДА очолив Олександр Савченко першим ділом пообіцяв жителям Стобихівки - нову школу. Проте олбіцянки виявились - пустослів'ям, бо ж тендер на будівництво так і не оголошували, рівно до тих пір, доки батьки почали виявляти занепокоєння та невдоволення, перестали пускати дітей до школи і погрожували перекрити трасу біля села.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У всьому винні пилорами: бездіяльність Савченка на прикладі конкретного поліського села

Тож минулоріч 23 листопада тендер все ж оголосили, відразу з'явилося три пропозиції. Проте не минуло і місяця, як аукціон просто скасовують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діти другий місяць не за партами: Савченко затягує будівництво школи (ВІДЕО)

Детальніше - у сюжеті ТРК Аверс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Піар та обіцянки: як очільник Волинської ОДА не дотримується слова? (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити