image
 |  2 17 Червня 2021 | 19:59

Велосипедом у музей: луцьким підліткам влаштували мандрівку (ВІДЕО)

13 хлопців і дівчат на велосипедах 17 червня вирушили у подорож у Музей історії сільського господарства Волині-скансен, що в Рокинях. Стартували учасники з Луцька.

Про це розповів «Суспільному» керівник велогрупи Назар Рейкін.

Протяжність маршруту — 15 кілометрів.

Безплатну веломандрівку організував для підлітків і молоді міський Центр національно-патріотичного виховання. 15-річна Олександра Тимчук — одна з учасниць веломандрівки. Дівчина на велосипеді подорожує не часто. Цього разу, — розповідає, — ровер орендувала.

Дорогою учасники веломандрівки оминали трасу та рухалися один за одним. Тримали темп. Велосипедисти без досвіду були попереду. "Ті, хто сильніше, то ті їхали позаду", — розповідає Назар Рейкін.

До Рокинь за дві години доїхали усі учасники веломандрівки. Велосипедисти пообідали та оглянули музей. Потому вирушили до обласного центру.

Нагадаємо, 15 червня у Луцьку стартував 7-ий Всеукраїнський велопробіг під гаслом «Бачу! Можу! Допоможу». Упродовж п'яти днів незрячі та зрячі люди мандруватимуть містами та селами Волині на велосипедах-тандемах. До заходу долучилося 18 учасників та учасниць із різних областей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перша перемога на ЄВРО-2020: Україна обіграла Північну Македонію (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити