image
 |  2 21 Травня 2018 | 07:03

Веслувальники з Волині отримали нагороди на міжнародних змаганнях в Італії

Волинські спортсмени привезли нагороди із традиційного міжнародного турніру з веслування академічного серед спортсменів із вадами зору та ураженнями опорно-рухового апарату.
Про це повідомили у прес-службі Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт», - пишуть Волинські новини.
Так, з 11 по 13 травня 2018 року в містечку Гавірате проходив традиційний міжнародний турнір з веслування академічного серед спортсменів з вадами зору та ураженнями опорно-рухового апарату.
У змаганнях взяли участь спортсмени з багатьох країн. Україну представляло дванадцять спортсменів, з яких четверо волинян: Анжела Гаврисюк, Дмитро Гереза, Станіслав Самолюк та Павло Лягов.
За результатами заїздів Гаврисюк Анжела серед осіб із інвалідністю (вади зору) виборола І місце у парному заїзді. Герез Дмитро та Самолюк Станіслав серед осіб із ураженнями опорно-рухового апарату посіли ІІІ місце у четвірці.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити