image
 |  0 29 Січня 2020 | 20:25

Ветерани АТО та ВО «Свобода» проведуть у Локачах народне віче проти призначення екс-«регіоналів»

Спілка ветеранів російсько-української війни та Локачинська районна організація ВО «Свобода» цієї суботи, 1 лютого 2020 року, проведуть у райцентрі Локачі народне віче.

Про це «ВолиньUA» повідомив голова Локачинської районної організації ВО «Свобода», депутат районної ради Сергій Лінник.

Зі слів Сергія Лінника, народне віче ініційоване з метою недопущення призначення головою Локачинської районної державної адміністрації екс-«регіонала», теперішнього лідера районної організації «Опозиційного блоку» Василя Івановича Бакуна.

Окрім того, на віче обговорять наболіле для всіх українців, і мешканців Локачинського району зокрема, питання щодо недопущення продажу землі сільськогосподарського призначення.

Народне віче відбудеться в суботу, 1 лютого, на майдані біля Центральної районної бібліотеки. Початок віча – о 12:00 годині.

«Організатори запрошують до участі в народному віче представників усіх державницьких, національно-патріотичних сил, громадськість та інтелігенцію, тих, кому не байдужі доля України та своє майбутнє. Ми не маємо права допустити повернення кривавої влади «регіоналів» та розпродажу української землі!» – звертається до земляків Сергій Лінник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перестав відчувати землю під ногами, - Вітів розкритикував хамство підлеглого Погуляйка

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити