image
 |  4 19 Березня 2021 | 12:40

Вгадай рахунок матчу та виграй м’яч з автографами гравців «Волині»

Луцький футбольний клуб «Волинь» проводить розіграш м’яч «SELECT» з автографами наших футболістів та тренерського штабу.

Про це йдеться на офіційній сторінці клубу в мережі Інстаграм.

З наступного матчу ми започатковуємо розіграші призів від футбольного клубу «Волинь» та наших партнерів! Перший приз – м’яч «SELECT» (офіційний м’яч Першої ліги від технічного спонсора змагань ПФЛ) з автографами наших футболістів та тренерського штабу!

Умови розіграшу банально прості – тут вболівальникам та підписникам нашої офіційної сторінки в Instagram потрібно буде проявити себе, як футбольні оракули:

1. Бути підписником нашої офіційної сторінки в Instagram

2. Залишити прогноз на матч «Волинь» - «ВПК-Агро» у коментарях під відповідним постом. Зауважимо, що потрібно не лише вгадати рахунок, а й написати авторів голів у складі «Волині» (якщо згідно вашого прогнозу наша команда повинна забити голи)

Приклад – «Волинь» - «ВПК-Агро» 2:1 (Сімінін, Оринчак)

За підсумками конкурсу переможець отримає приз від когось із гравців нашої команди! Якщо переможців буде декілька – ніхто не залишиться без призу від нашого клубу та партнерів!

Нагадаємо, що матч 17-го туру Першої ліги між «Волинню» та «ВПК-Агро» відбудеться у п’ятницю, 19 березня, на стадіоні «Авангард» та розпочнеться о 17:00!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити