image
 |  5 28 Серпня 2019 | 10:55

Вибух був: Вовченко признався, що скоїв у відділку поліції Волині

В соцмережі поширюється відео про ситуацію, яка відбулася в УПП у Луцьку – у коридорі управління зірвалася граната.

На той час начальником УПП був теперішній начальник управління превентивної діяльності в Івано-Франківській області Олександр Вовченко, - пише Галицький Кореспондент.

27 серпня, в Івано-Франківську Олександр Вовченко вирішив дати пояснення щодо цієї ситуації. Офіцер розповів, що у цій справі було проведено службове розслідування. Його притягнули до дисциплінарної відповідальності, а також виписали догану.

Чоловік зазначає, що не розуміє, чому на нього зводять наклепи, й нікого не підозрює.

«Це дуже неприємна ситуація. Я молодий офіцер, який тепер доводить свою репутацію. Довго тягнули з цією ситуацією, бо було багато масових заходів у місті», – додає він.

Слід зазначити, що після звільнення головного копа Волині, з власних джерел ВолиньUA стало відомо, що звільнення Вовченка зі структури пов'язане з «зальотом», коли даний працівник у стані алкогольного сп'яніння кинув гранату у коридор приміщенні.

Дану ситуацію правоохоронці старанно замовчували, аби не затьмарити репутацію нової поліції через цілком неадекватні вчинки їх офіцерів. Але все ж таки ситуація мала місце і про це розповідає сам винуватець. Цікаво було б почути тепер коментар самого відомства Волині.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити