image
 |  23 23 Серпня 2019 | 11:08

З'явилося відео, як у Луцьку п’яний начальник патрульної поліції кинув гранату у приміщенні УПП

У мережі опублікували відео, на якому патрульний поліцейський кидає у коридорі гранату та стається вибух у приміщенні Управління патрульної поліції в місті Луцьку.

Відео опублікувала на сторінці у Facebook патрульна Зоя Мельник.

"Згідно з нашою інформацією, цей вибух сталася в Управління поліції поліції Луцька кілька місяців тому. І нібито граната кинув після конфлікту з колегами керівник УПП Луцька Олександр Вовченко, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння. Шановні колеги з Луцька, потрібно більше інформації про цей інцидент", - йдеться у дописі.

Як повідомило джерело у правоохоронних органах, екс-начальник УПП у м.Луцьку Олександр Вовченко раніше був водієм у заст. Голови Нацполіції України Олександа Фацевича, тому ймовірно цю подію із гранатою усі приховали, - пишуть на сайті Української асоціації власників зброї.

Та самого начальника УПП у м.Луцьку Олександра Вовченка лише звільнили з керівної посади та перевели на посаду керівника відділу превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Раніше видання ВолиньUA уже повідомляло про цей випадок, але на той час у журналістів були відсутні відеодокази.

Читайте також: На Волині чиновниці-хабарниці обрали запобіжний захід

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити