image
 |  4 14 Серпня 2020 | 22:31

Від 3 тисяч за сотку: яка вартість землі в курортному селі Світязь?

Журналісти «ВолиньUA» проаналізували вартість землі в курортних селах Волині Шацького району в близькості до озера Світязь.

І так, на сайті «ОЛХ» пропонується широкий вибір земельних ділянок в селах Світязь та Пульмо, в залежності від відстані до озера ціни коливаються від 1 до 3 500 доларів.

До прикладу, земельна ділянка під забудову площею 12 сотих, поряд із озером Світязь, вартує 42 тисячі доларів. Фактично 3 тисячі 500 доларів за 1 сотку. В гривнях приблизно 1 мільйон 148 тисяч гривень.

Ділянка у селі Пульмо. Перша лінія від лісу. До озера Світязь вздовж лісу 600 м. Для будівництва і обслуговування житлового будинку площею 6 сотих вартує 180 тисяч гривень або 6 тисяч 500 доларів, тобто 1 сотка в районі 1 тисячі доларів.

Нагадаємо, що раніше видання «ВолиньUA» повідомляло, що у керівників курортних сіл в деклараціях значиться до десятка земельних ділянок, не виключення депутати сільських рад та секретарі.

Слід припустити, що любов до рідної землі депутатів та голів сільрад Пульмо та Світязя зумовлене великою долею патріотизму, але тут питання до Батьківщини чи до іноземною валюти?

Радимо читачам: 16 земельних ділянок, 5 будинків та зарплата у 156 тисяч: що у декларації сільського голови Пульма

Радимо читачам:  14 земельних ділянок та автомобіль «ВАЗ»: що у декларації сільського голови Світязя?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити