image
 |  18 5 Серпня 2020 | 09:48

Муніципали Луцька розпочинають пошуки власників сміття у переповнених контейнерах

Пеpевіpка підпpиємців на наявність договорів на вивезення відходів та власних контейнерів має зупинити засмічення теpитоpій та пеpеповнення контейнеpів, за які платять жителі багатоквартирних будинків.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

До уваги усіх підприємств, установ, організацій та усіх суб'єктів господарювання у місті Луцьку!

Доводимо до Вашого відома, що згідно норм чинного законодавства, зокрема Законів України «Про відходи», «Про благоустрій населених пунктів», Правил благоустрою міста Луцька, у кожного суб'єкта господарювання повинен бути договір на вивезення відходів.В нашому місті такий договір повинен бути складений з ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс».

Неодноразово було виявлено що окремими магазинами, кафе та іншими торговими об'єктами відбувалось «підкидання» сміття в загальні контейнери на прибудинкових територіях, що спричиняє переповнення контейнерів та засмічення вказаних територій, - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькі комунальники «чекають», коли звалиться аварійне дерево

"Також такими недобросовісними суб'єктами господарювання не здійснюється оплата за вивіз великогабаритного сміття (коробок, ящиків і т.п.), а все лягає на плечі жителів багатоквартирних будинків.

Зважаючи на це департаментом муніципальної варти сьогодні буде розпочато заходи, щодо встановлення наявності у суб'єктів господарювання таких договорів та власних контейнерів, - додають муніципали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розбійників, які відібрали у волинського валютчика барсетку з грішми, взяли під варту (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити