image
 |  4 5 Серпня 2020 | 08:16

Розбійників, які відібрали у волинського валютчика барсетку з грішми, взяли під варту (ФОТО)

Суд задоволив підтримане прокурорами Нововолинського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури клопотання слідчих та обрав трьом мешканцям Житомирської області, які зранку 02 серпня 2020 року у Нововолинську вчинили розбійний напад на громадянина, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 днів без визначення розміру застави. 

Про це поінформували у прокуратурі Волинської області.

Як уже повідомлялося, двоє нападників, застосувавши перцевий балончик та фізичне насильство, викрали у чоловіка барсетку з грішми (230 тис. грн, 10 тис. доларів США, 11 тис. євро, 25 тис. польських злотих) та втекли автомобілем, за кермом якого перебував їхній третій спільник, у напрямку Львова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правоохоронці затримали чоловіків, які вкрали мільйон гривень у волинського валютчика (ФОТО)

За дві години правоохоронці затримали авто у Рівненській області. 

Під час затримання 50-річний раніше судимий уже за розбій громадянин намагався втекти зі здобиччю, проте це йому не вдалося. 

І йому, і його спільникам – 48-річному раніше судимому та 24-річному не судимому жителям Житомирщини – повідомлено про підозру у вчиненні групою осіб розбою, спрямованого на заволодіння майном у особливо великих розмірах (ч.4 с.187 КК України). 

Наступних 60 днів усі троє підозрюваних перебуватимуть під вартою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибух у Лівані: не менше 30 загиблих, більше 2,5 тисячі поранених, вибухову хвилю відчули на Кіпрі (ФОТО, ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити