image
 |  7 31 Березня 2023 | 20:18

Від важкого поранення помер чемпіон світу з кікбоксингу Віталій Мерінов

Внаслідок важкого поранення, отриманого у бою, у госпіталі помер чотириразовий чемпіон світу з кікбоксингу Віталій Мерінов з Івано-Франківська.

Про це повідомляє Захід.нет. 

Відомий спортсмен пішов у військо у перший день повномасштабного вторгнення Росії в Україну, вже мав травми, але знову повертався на передову. У Віталія залишилася дружина і 2-річна донька.

Про загибель військового у п’ятницю, 31 березня, повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків. За його словами, Віталій Меріонов помер уночі в госпіталі внаслідок отриманих важких поранень.

«Чотириразовий чемпіон світу з кікбоксингу, чемпіон України з універсального бою, майстер спорту з боксу Віталій Мерінов пішов на війну у перший день повномасштабного вторгнення. Під час одного з боїв Віталій отримав вогнепальне осколкове поранення в ногу. Одужав і знову повернувся на фронт та боронив Україну до останнього подиху», – зазначив Руслан Марцінків.

Також він нагадав, що Віталій Мерінов був членом виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради і депутатом міської ради минулого скликання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Черговий скандал в Іваничах: депутат, який 9 рік захищає східні рубежі України, розкритикував голову Томашевську

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити