image
 |  14 12 Вересня 2020 | 18:07

Видатним лучанам присвоїли звання «Почесний громадянин міста Луцька»

Щороку у День міста від імені усієї громади керівники Луцька вручають найвищу міську відзнаку лучанам, які життєвим прикладом та своєю працею зробили значний внесок у становлення та розбудову незалежної Української держави, в соціальний, економічний чи культурний розвиток Луцька, мають вагомі досягнення у галузях науки, освіти, культури, спорту, будівництва та інших. І сьогоднішній день - не виключення.

Про це повідомили у Відділі інформаційної роботи міської ради.

За високий патріотизм, активну життєву та громадянську позицію, вагомий внесок у становлення Української держави та розвиток жіночого руху, формування національної свідомості, вірність та принциповість в утвердженні ідеалів незалежної України рішенням міської ради звання «Почесний громадянин міста Луцька» присвоєно Ганейчук Любові Максимівні, голові Волинського відділу Союзу українок.

Секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт під час урочистої академії вручив Любові Ганейчук посвідчення та нагрудний знак «Почесний громадянин міста Луцька», зазначивши, що Любов Максимівна - перша жінка у Луцьку, яка удостоєна такого почесного звання.

За високопрофесійну виконавську майстерність, визначні досягнення на ниві музичного мистецтва, вагомий особистий внесок у відродження та розвиток національної культури, популяризацію української пісні присвоїти звання «Почесний громадянин міста Луцька» Хурсенку В’ячеславу Володимировичу співаку, композитору, автору-виконавцю пісень (посмертно).

Відзнаку отримала дружина Ольга Йосипівна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Луцька - унікальний святковий ярмарок (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити