image
 |  2 18 Грудня 2019 | 18:27

Відбулися новаторські зміни, – студенти волинського ветеринарного коледжу

З приходом нового керівника Михайла Казимира у стосунки між викладацьким та студентським колективами відбулись новаторські зміни, а практичні заняття стали більш цікавіші.

Про це розповіла в інтерв’ю з керівником Рожищенського коледжу Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Гжицького лідерка студентського самоврядування коледжу Дарина Голованова.

Тепер про діяльність студентів ветеринарного коледжу стає відомо більш широкій аудиторії в соціальних мережах, а дозвілля студентів набрало нового розмаху, якого не було раніше. Студенти себе відчувають частиною коледжу, практично однією родиною.

«Тепер наш коледж почав усе активніше проявляти себе в соціальних мережах, а це – дуже важливо для сучасної молоді. Зараз ми активно ведемо сторінки в інстаграмі та фейсбуці, нас помічають ЗМІ та інтернет-видання. Активно проводяться дозвілля для студентів. До того, як прийшов новий керівник коледжу, цього, на жаль, не було, ми стояли на місці, а студентські будні здавалися сірими й нецікавими. На жаль, досі наше навчання не мало такого заохочення студентів бути активними у житті коледжу», - розповідає лідерка студентського самоврядування коледжу Дарина Голованова.

Читайте також: Повертаємо в роботу принцип: не лише навчаємо, а й навчаємось самі, – Михайло Казимир

Студентка зізнається, що надалі планує продовжувати навчатися і в майбутньому працювати у сфері ветеринарної медицини. 

«Мені навіть трохи прикро, що тільки на останньому курсі мого навчання в коледжу тут розпочалися справді цікаві моменти в житті студентського самоврядування. Хоча надалі планую пов’язати своє життя саме з ветеринарною медициною, тому зв`язок із коледжем втрачати не збираюся. Щоправда, час покаже, чи це буде подальше навчання, чи поєднання навчання з роботою. В будь-якому разі, тепер передбачаю серйозні перспективи у мого рідного коледжу!», - прокоментувала Дарина.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити