image
 |  0 16 Вересня 2021 | 16:27

Відео жорстокої бійки школярів сколихнуло весь Луцьк: що каже директор та батьки?

Бив кулаками, ногами в голову, по спині і нирках. Відео жорстокої бійки школярів однієї із луцьких шкіл сколихнуло весь Луцьк. У шкільному саду п’ятикласники вирішили розібратися у конфлікті, що виник на уроці трудового навчання.

За допомогою жорстокої бійки учні 16 школи хотіли вирішити проблеми по дорослому.

“Вони на трудовому навчанні готували підставки під голки, заготовку порвав один із хлопчиків, другий сказав: “Після уроків поговоримо”, – пояснює причину конфлікту директор школи №16 Василь Троцький.

Починали говорити “у стійках”, але за лічені хвилини “розмова” перейшла у добивання лежачого. На щастя, обійшлося без травм. Більше того, без скарг та розголосу: медсестрі постраждалий сказав, що впав зі сходів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Підгайцівській громаді в інтересах забудовників планують змінити цільове призначення 5 гектарів землі

Щоправда, розголосу ситуація таки набула. У мережу відео виклала однокласниця, яка бійку знімала збоку. Просто дивилися на жорстокий поєдинок малечі ще й старшокласники, які замість того, щоб розняти менших, підбадьорювали «бійців» нецензурними вигуками.

“Будуть покарані не тільки учасники бійки, а й ті, хто підбурював і виражався нецензурною лексикою. І неприємно, звичайно, що діти зняли і виклали його в інтернет. Це відео виклала дівчинка, яка навіть не була учасником того дійства. Ми з нею теж переговорили. Карати її ми не маємо права, але це неприємно”, – каже директор. 

Детальніше - у сюжеті 12 каналу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити