image
 |  11 14 Червня 2023 | 08:28

Відкрився православний табір «Діти волині»

Луцький районний деканат 12–17 червня проводить молодіжний табір "Діти Волині" на базі оздоровчого комплексу «Чайка» (с. Хрінники).

Про це інформують на сторінці Волинської єпархії ПЦУ, - пише ВолиньUA.

На дітей віком 7–16 років чекають нові знайомства, розваги, смачна їжа, духовні бесіди, пізнавальні лекції з гостями.

Відкриття табору благословив митрополит Луцький і Волинський Михаїл. Участь у церемонії, зокрема, взяли: декан протоієрей Володимир Присяжнюк, інше місцеве духовенство, голова Боратинської ОТГ Сергій Яручик. Він, до слова, долучився до організації відпочинку дітей і підлітків: коштом цієї громади придбано половину путівок.

Вітаючи таборян із початком літніх канікул, владика побажав гарного відпочинку, плідного як у духовному, так і в розважальному плані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині посеред дороги затримали банду наркоторговців (ФОТО, ВІДЕО)

Як повідомив інформаційній службі єпархії організатор табору протоієрей Роман Нестер, тут відпочиватимуть 80 учасників. Програма є доволі насичена і має національно-патріотичну спрямованість. На юних волинян чекає, зокрема, зустріч із рятувальниками та бійцями Нацгвардії. І як годиться для православного табору, головною складовою буде саме духовна – діти матимуть можливість неформально спілкуватися зі священнослужителями, дізнатися багато цікавого і корисного про нашу віру.

Отець Роман – відповідальний за таборування, навчання і дозвілля православної молоді Південного округу Луцького районного деканату, настоятель парафій у селах Новостав і Коршовець.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити