image
 |  0 3 Серпня 2020 | 12:52

Відомо, чи курсуватиме громадський транспорт у Луцьку

Луцька міська рада звернулась до Президента України, Кабінету Міністрів України стосовно скасування безпідставно запровадженого «червоного» рівня епідемічної небезпеки.

Про це стало відомо під час позачергової 90-ї сесії Луцької міської ради.

Луцька міська рада визнала рішення Державної комісії ТЕБ та НС необгрунтованим та безпідставним, яке прийняте з врахуванням вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 р. №641 “Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2“ є таким, що не ґрунтується на нормах Конституції України, а саме статей 24, 33, 39, 42, 49, 64.

Таким чином продовжать функціонувати громадський транспорт, заклади дошкільної освіти, виконавчі органи міської ради, комунальні підприємства, на території Луцької ОТГ та Прилуцького старостинського округу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, хто розсилає луцьким підприємцям «листи щастя» про посилення карантину

Суб’єкти господарської продовжувати свою роботу, враховуючи карантинні обмеження відповідно до рішення міської ради від 29.05.2020 №80/1. 

Відповідно до рішення, рекомендувати органам Національної поліції України утриматись від дій, щодо притягнення до відповідальності суб'єктів господарювання, які здійснюватимуть свою діяльність у відповідності до даного рішення.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити