image
 |  5 5 Квітня 2019 | 22:33

Відомо, чому чоловік хотів підпалити себе під стінами Луцькради (ФОТО)

Перед входом до Луцької міської ради чоловік погрожував підпалом.

Інцидент стався ввечері 5 квітня, - повідомляє Конкурент.

Чоловік мав пляшку із рідиною, за запахом схожу на бензин. І вже встиг себе облити. На місце прибула поліція, медики і рятувальники. У чоловіка забрали сірники, а самого завели в автомобіль швидкої допомоги. Медики зазначили, що зараз все перебуває під контролем.

Зі слів очевидців, чоловік вимагав зустрічі із кандидатом в президенти Володимиром Зеленським. Якщо зустрічі не відбудеться, то він повторить спробу самопідпалу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Для цього не потрібно здавати аналізи»: Зеленського закликають оприлюднити декларацію (ВІДЕО)

Як виявилося, чоловік, який погрожував спалити себе, є учасником АТО і проходить лікування через посттравматичний синдром. Як повідомляє УНІАН, з посиланням на коментар головного лікаря комунального закладу «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Володимира Шмаля, виклик на «103» надійшов сьогодні о 19.04.

«Коли швидка приїхала, він вже був у наручниках. На той час чоловік нічого не вигукував, але, як розповіли очевидці, раніше він вимагав зустрічі з кандидатом у президенти Зеленським і запевняв, що за нього не голосуватиме», – розповів Володимир Шмаль.

З його слів, чоловік, який погрожував спалити себе, два роки воював на сході. Наразі швидка доправила цього чоловіка до психіатричної лікарні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити