image
 |  0 22 Квітня 2019 | 18:21

Відомо, хто буде займатися реконструкцією вбиральні у центрі Луцька

Товариство з обмеженою відповідальністю «ЛУЦЬК ФУД СЕРВІС» отримає дозвіл на реконструкцію громадської вбиральні в центрі міста.

Про це йде мова у проекті рішення "Про реконструкцію нежитлового приміщення (громадської вбиральні) за адресою: Театральний майдан, 8, м. Луцьк".

Документ передбачає дозволити орендарю – Товариству з обмеженою відповідальністю «ЛУЦЬК ФУД СЕРВІС» провести реконструкцію нежитлового приміщення (громадської вбиральні) загальною площею 64,6 кв. м. за адресою: Театральний майдан, 8, м. Луцьк.

Читайте також: У Луцьку планують реставрувати автентичні двері та вікна

Також планується затвердити проект договору про спільну діяльність між Луцькою міською радою та Товариством з обмеженою відповідальністю «ЛУЦЬК ФУД СЕРВІС» щодо реконструкції нежитлового приміщення (громадської вбиральні). В об’єкті будівництва, який буде створено в результаті реконструкції, територіальній громаді міста Луцька в особі Луцької міської ради буде належати право власності на нежитлове приміщення в підвальному поверсі загальною площею не менше 70,0 кв. м. На період проведення реконструкції нежитлового приміщення (громадської вбиральні) орендар платитиме річну орендну плату в розмірі однієї гривні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити