image
 |  0 20 Листопада 2020 | 16:01

Відомо, хто претендує на крісло директора культурно-мистецького центру Володимира

До другого етапу конкурсу на заміщення вакансії директора Володимир-Волинського культурно-мистецького центру допущено Бутенко Наталія.

Про це йдеться на сайті Володимир-Волинської міської ради.

За результатами першого засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду директора Володимир-Волинського культурно-мистецького центру до участі у другому турі конкурсного добору Бутенко Н.В.

У четвер, 19 листопада в приміщенні Володимир-Волинського культурно-мистецького центру відбулося перше засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду директора культурно-мистецького центру, під час якого розглядалися документи, подані кандидатами на посаду директора культурно-мистецького центру Шишкіним С.Є та Бутенко Н.В., на відповідність кваліфікаційним вимогам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще одна сільрада на Волині розподілила землі між родичами

Керуючись нормами Закону України «Про культуру» та «Положення про порядок проведення конкурсу та призначення керівників закладів культури комунальної форми власності Володимир-Волинської міської ради, підпорядкованих відділу культури і туризму виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради», затвердженого рішенням Володимир-Волинської міської ради від 20.09.2019 №34/28, конкурсною комісією було прийнято рішення допустити до участі у другому турі конкурсного добору Бутенко Н.В.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити