image
 |  14 19 Вересня 2019 | 14:44

Відомо, хто встановлюватиме у луцькому НРЦ «довгостраждальний» ліфт

У Луцькому реабілітаційному центрі до кінця року планують встановити ліфт.

Про це «ВолиньUA» стало відомо з сайту «Прозоро».

Управління освіти Луцької міської ради провели тендер на капітальний ремонт сходових маршів, тобто улаштування засобів безперешкодного доступу маломобільних груп населення, в комунальному закладі «Луцький навчально - реабілітаційний центр Луцької міської ради» на суму 494 080 гривень.

Переможцем безконкурентного тендеру стала фірма з київською пропискою - ТзОВ «ЮНІТ-Л». Засновником та керівником, якої є народний депутат України 7-го скликання Самойленко Василь Петрович. Він же керівник Житомирської обласної організації, яка є однією найбільших проросійських партій України «Союз лівих сил».

Після підписання договору управління освіти Луцької міської ради перерахує підряднику аванс у розмірі 30% від суми кошторису, а це 148 тисяч гривень. Загальна вартість облаштування капітального ремонту сходових маршів 494 080 гривень.

Виконавець робіт, «ЮНІТ-Л», зобов’язаний виконати роботи до кінця року. Таким чином, можливо за три місяці у Луцькому навчально-реабілітаційний центрі може з’явитися ліфт для потреб маломобільних груп населення.

Прикро, що облаштування сходів та ремонт припаде на навчальний рік, що в свою чергу призведе до певних незручностей для учнів та їх батьків. Дивує, що міська влада не потурбувалась про облаштування довгоочікуваного ліфту в НРЦ заздалегідь, тобто до початку навчального року.

Нагадаємо, що ми писали раніше про те, що набрала резонансу тема про відсутність ліфта у Луцькому навчально-реабілітаційному центрі. Прикрий випадок стався на початку навчального року, коли мама однієї з учениць була змушена нести на візку сходами доньку, аби та змогла потрапила на перший урок.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити