image
 |  0 17 Січня 2019 | 12:05

Відомо причину обшуків у Волинській облраді

Обшуки у Волинській облраді пов’язують з діяльністю КП «Волиньприродресурс».

Працівники СБУ проводять обшуки та вилучають техніку КП «Волиньприродресурс» відповідно до ухвали Печерського районного суду міста Києва. Про це «ВолиньUA»  стало відомо із власних джерел.

Відомо, що обшуки пов’язані з діяльністю КП «Волиньприродресурс» та виробничого кооперативу «Геолог» у період 2016 та 2017 років.

У ході рослідування кримінального провадження, слідчі підозрюють, що у період 2016-2017 років службовими особами  КП «Волиньприродресурс» та виробничого кооперативу «Геолог», внесено недостовірні відомості до документів, які надавались для отримання спеціальних дозволів на користування надрами, шляхом безпідставного зменшення реальних коофеціентів геолого-економічної оцінки запасів та ресурсів корисних копалин, що проводились виробничим кооперативом «Геолог».

Нагадаємо, що сьогодні у приміщенні Волинської обласної ради парцівники СБ України проводять обшуки та вилучають техніку КП «Волиньприродресурс». Слідчі СБУ не хочуть пояснювати, що шукають у Волинській облраді.

Також паралельно СБУ проводить обшуки у депутата облради Василя Столяра, який є директором цього підприємства. Його повноцінній роботі заважає тиск з боку керівництва Волинської ОДА та влади.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити