image
 |  5 24 Січня 2023 | 12:51

Відомо, що написав у передсмертній записці лучанин, який застрелив дружину та себе

Нещодавно Луцьк сколихнула страшна новина – подружжя пенсіонерів знайшли застреленими у власній квартирі. Згодом, стало відомо, що було в передсмертній записці, яку знайшли на місці.

Телеканал Конкурент TV із власних джерел отримав передсмертну записку, у якій йшлося про причини вбивства та самогубства.

У багатоповерхівці на проспекті Соборності знайшли застреленими чоловіками та дружину. Микола і Тамара були пенсіонерами і обоє працювали у дитячому садочку. Подружжя у зачиненій зсередини квартирі знайшов мертвими їхній син, виламавши двері разом із поліцією. Батьки були застрелені, а поруч лежала рушниця.

Як згодом повідомили правоохоронці, один із членів подружжя вбив іншого, а згодом скоїв самогубство.

Втім, що могло стати причиною такого страшного вчинку? Відомо, що поруч з тілами знайшли передсмертну записку і саме вона могла б дати відповіді на це запитання.

У розпоряджені журналістів з'явилося фото того самого аркуша паперу, де ймовірно чоловік розповідає, чому зважився на вбивство. Можна припустити, що у подружжя були серйозні проблеми у стосунках, про що і вказав покійний лучанин.

"Це сімейна драма, яка тягнулася із 1993 року. Раніше її вирішити не можна було. Малі діти, матір, яку потрібно було доглядати 28 років після смерті батька. Вбити людину це не просто. Я за своє життя навіть свиней не вбивав, приходилося просити людей. Навіть курку чи кроля і то не просто було. Але так жити далі не можу із цими спогадами".

Із записки зрозуміло, що лучанин планував цей злочин давно. Проте, які спогади мав на увазі чоловік, на разі не відомо.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити