image
 |  5 31 Травня 2021 | 11:30

Вихованці спортивного клубу «Кордон» провели тренування в замку Любарта (ФОТО)

З нагоди Дня захисту дітей, який відзначається 1 червня, для понад 100 вихованців прикордонного спортивного клубу «Кордон» у Луцьку організовано забіг та тренування просто неба.

Про це повідомили на офіційному веб-сайті ДПСУ.

Від спортивного залу учасники пробігли по маршруту, що проходив через парк ім. Лесі Українки до Замкової площі. Спортсмени швидко подолали трикілометрову дистанцію та з нетерпінням чекали на незвичне тренування в замку Любарта.

Учасники тренування відчули себе справжніми лицарями сьогодення, адже високі стіни замку створювали величну та особливу атмосферу. Що додало ще більшої сили та міцності дітям-спортсменам, які з легкістю виконували усі вправи, показуючи загальну витримку, силу волі та відвагу.

Окрім результативного тренування, діти отримали ще й багато позитивних емоцій та вражень, а також нестримної енергії, яка їм знадобиться уже найближчим часом, оскільки попереду на юних каратистів чекають нові поєдинки та, обов'язково, перемоги.

Приєдналися до спортсменів й легкоатлет Іван Банзерук - учасник Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро (Бразилія), інструктор Спортивного комітету Держприкордонслужби України. Він, до речі, виборов ліцензію та буде представляти Україну з легкої атлетики (спортивна ходьба) на цьогорічній Олімпіаді в Токіо.

Тренер Спорткомітету Держприкордонслужби, Голова дитячого спортивного клубу «Кордон» Богдан Мандрикін зазначив, що організував цей захід з метою популяризації спорту, зокрема й кіокушинкай карате серед молоді Луцька. Адже цей вид бойових мистецтв виховує фізичну та моральну витривалість, загартовує та вдосконалює бійцівський дух, витримку та жагу до перемоги. Саме ті якості, які необхідні майбутнім захисникам нашої Батьківщини. Тренер подякував Держприкордонслужбі за підтримку та сприяння розвитку СК «Кордон».

«Прикордонники завжди підтримують та популяризують спорт. Ми це неодноразово показували і місцевій громаді. Фізичний гарт є невід'ємною частиною виховання молодого українця – майбутнього воїна», - зазначив начальник Луцького прикордонного загону Олег Вовк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Дня захисту дітей у центральному парку Луцька створили екологічне містечко (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити