image
 |  0 12 Липня 2018 | 06:45

Війна за 11.07.2018: найгарячіше – на Донецькому та Маріупольському напрямках

Минулої доби бойовики 17 разів відкривали вогонь по позиціях Об'єднаних сил, застосовуючи гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю, 1 український військовий отримав поранення.
Про це йдеться у повідомленні прес-центру ООС.
"На Луганському напрямку біля Станиці Луганської ворог вчинив чергову провокацію на ділянці розведення сторін, випустивши декілька черг з великокаліберного кулемету у бік наших позицій, чим вже вкотре зірвав виконання рішення Тристоронньої контактної групи.
Також були обстріляні з гранатометів захисники Кримського", - наголосили у штабі.

Значно активізувалися окупанти на Світлодарському напрямку. Там ворог 7 разів відкривав прицільний, проте нетривалий вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по позиціях Об’єднаних сил.
"Вогневого впливу зазнали захисники Новолуганського, Світлодарська та Луганського", - підкреслили у прес-центрі.

На Донецькому та Маріупольському напрямках відмічається зниження активності ворога, порівнюючи із попередньою добою.
"Російські окупаційні війська відкривали поодинокий вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по захисниках Красногорівки, Мар’їнки, Авдіївки, Талаківки та Широкиного", - йдеться у звіті.

За даними розвідки, двоє окупантів дістали поранення.
Упродовж поточної доби бойовики 5 разів порушили режим припинення вогню на Донецькому та Маріупольському напрямках.
З великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї були обстріляні позиції Об'єднаних сил біля Мар’їнки, Березового, Троїцького та Водяного.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити