image
 |  5 12 Квітня 2023 | 17:14

Виконком Луцької міськради визнав роботу п'ятьох перевізників недостатньою

Члени виконавчого комітету Луцької міськради визнали роботу п'ятьох перевізників недостатньою.

Відповідне рішення прийняли сьогодні, 12 квітня, під час чергового засідання виконавчого комітету, - пише ВолиньUA.

Так, на розгляд членів виконкому винесли проєкти рішення про виконання перевізниками ТОВ ВТП «Санрайз» ЛТД, ФОП Кашубою Т.І., ФОП Кубовим Б.А., ФОП Михалюком Ю.П., ФОП Федіком Б.В. договорів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом.

Серед основних порушень — обіг готівки в автобусах та недотримання графіків руху. Як зазначив в.о. начальника відділу транспорту Олександр Середа, відповідно до результатів перевірки в автобусах були випадки оплати проїзду готівкою, що заборонено відповідно до договору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Луцька оштрафували водія Audi (ФОТО)

ТОВ ВТП «Санрайз» ЛТД отримував приписи про те, що автобус прибував на кінцеву зупинку передчасно, відповідно порушений графік руху. ФОП Кашуба Тетяна Іванівна має недостатню кількість автобусів на маршруті та водії також порушують графіки руху.

Серед зауважень до ФОП Кубового Богдана Анатолійовича, ФОП Михалюка Юрія Петровича, ФОП Федіка Богдана Васильовича — здійснення оплати пасажирами за проїзд готівковими коштами.

Тож роботу перевізників визнали недостатньою відповідно до умов договорів. Їх усіх попередили про розірвання договорів на перевезення пасажирів, якщо виявлять повторні порушення виконання умов цих договорів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити