image
 |  0 21 Грудня 2020 | 12:20

Виконком Луцькради підтримав галузеві програми розвитку громади

Члени виконавчого комітету Луцької міської ради підтримали галузеві програми, що сприятимуть розвитку громади на найближчі роки.

Про це інформує Луцька міська рада.

Доповідачами були профільні керівники виконавчих органів, які вміло та в доступній формі пояснювали необхідність підтримки тієї чи іншої програми.

Здебільшого говорили про розвиток та фінансово-економічні аспекти. Зокрема, директор департаменту економічної політики Луцької міської ради Борис Смаль проаналізував діяльність комунальних підприємств міста, а головний архітектор міста Веніамін Туз доповідав про розвиток та модернізацію інформаційної системи містобудівного кадастру та реалізацію містобудівної політики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли про стан дитини, яка постраждала в «п’яній» ДТП у Луцьку

Також підтримано програми: впорядкування малих архітектурних форм, тимчасових споруд, металевих та дерев’яних конструкцій; покращення матеріально-технічного забезпечення військових частин, проведення заходів територіальної оборони та мобілізаційної підготовки; забезпечення особистої безпеки громадян та протидії злочинності; розвитку цивільного захисту; з висвітлення діяльності Луцької міської ради; розвитку туризму; підтримки громадських організацій соціального спрямування; надання інтегрованих соціальних послуг для сімей, дітей та молоді; розвитку фізичної культури та спорту, а також національно-патріотичного виховання дітей та молоді; співпраці з молоддю та соціальної підтримки дітей, жінок та сімей, забезпечення зберігання документів для соціально-правового захисту громадян.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити