image
 |  2 15 Листопада 2017 | 15:15

Виконком «завалив» пропозицію головної муніципалки Луцька

Директор департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська не знайшла підтримки в членів луцького виконавчого комітету стосовно демонтажу торгівельного павільйону на зупинці громадського транспорту по вулиці Відродження, 39а.

Про це стало відомо сьогодні, 15 листопада, під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Дане питання викликало жваву дискусію серед представників виконкому. Юлія Сиротинська апелювала до того, що оренда землі закінчилась, а підприємець не оформив документації, тому на розгляд виконкому варто внести питання про демонтаж торгівельного павільйону на зупинці. 

Однак, член виконавчого комітету Михайло Щур виступив з критикою самої ідеї демонтажу зупинок. При цьому зазначив, що зупинки громадського транспорту, які встановлені підприємцями не потребують додаткових витрат коштів з міського бюджету на утримання та прибирання прилеглої території.

Для порівняння Михайло Щур зазначив, що демонтаж малих архітектурних форм – зупинок громадського транспорту потребує витрат з бюджету міста не лише на демонтаж, а й на встановлення та обслуговування нових зупинок, але вже коштами міського бюджету. При цьому він послався на зміст заходів передбачених проектом Програми з благоустрою міста Луцька на 2018-2020 роки, де значні кошти передбачено для встановлення ремонту та обслуговування зупинок громадського транспорту.

В результаті пропозицію директора департаменту муніципальної варти Юлії Сиротинської не знайшла підтримки серед членів міського комітету.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити