image
 |  0 7 Листопада 2019 | 10:20

Викрили волинянина, який «погорів» на торгівлі зброєю (ФОТО)

Учора, 5 листопада, в селі Світязь Шацького району співробітники управління карного розшуку поліції області спільно із оперативниками місцевого відділення поліції затримали під час продажу гранат та запалів до них 50-річного жителя райцентру. За незаконну торгівлю зброєю волинянину загрожує до семи років позбавлення волі.

Про це повідомляють у Секторі комунікації поліції Волині.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст.263 Кримінального кодексу України, правоохоронці вилучили в жителя райцентру чотири корпуси гранати «РГД-5» та запали до них. Поліцейські викрили чоловіка в незаконні удільності, здійснивши в нього дві оперативні закупки зброї. Цього ж дня під час поверхневого огляду зловмисника, правоохоронці провели санкціонований обшук в ході якого виявили та вилучили 15 патронів калібру 7,62 мм.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За фактом незаконного поводження зі зброєю та вибуховими речовинами слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, визначеного ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Вилучені предмети направили до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення дослідження.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що у понеділок, 28 жовтня, у райцентрі Горохів поліцейські вилучили у 46-річного жителя району набої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали організовану злочинну групу, яка вирубувала ліс на Харківщині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити