image
 |  0 8 Серпня 2021 | 11:31

Війна на Сході: у штабі повідомили про втрати

Протягом минулої доби, 7 серпня, в районі проведення операції Об'єднаних сил зафіксовано шість порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ.

Маємо загиблого й двох поранених. На обстріли збройних формувань Російської Федерації наші захисники відкривали вогонь у відповідь, повідомили в штабі ООС.

У напрямку Пісків, Шумів й Невельського на Донеччині російські найманці обстрілювали позиції українських захисників з протитанкових ракетних комплексів, ручних протитанкових гранатометів, автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мовний омбудсмен назвав російськомовні фільми загрозою нацбезпеці України

У напрямку Кримського й Золотого-4 на Луганщині ворог гатив зі станкових протитанкових, ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів, мінометів 120-го калібру, підствольних гранатометів, а також стрілецької зброї.

Крім того, на Луганщині зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату типу "Орлан-10" з перетином лінії розмежування.

"Внаслідок ворожого вогню один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил загинув. Ще двоє військових дістали поранення. Стан здоров'я одного воїна – важкий. Іншого – задовільний", - сказано в повідомленні.

Станом на ранок, 8 серпня, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити