image
 |  0 10 Травня 2022 | 12:17

Війна не означає табу на боротьбу з корупцією у Нововолинську

Під час війни усі мають працювати на перемогу. Перемога формується з внеску кожного. Але війна не означає табу на боротьбу з корупцією і критику зловживань влади. Після того як у Нововолинську були затримані особи, причетні до корупції, я почекав декілька днів. Мав надію, що керіництво, принаймні одна із заступниць Нововолинського міського голови, як це відбувається в цивілізованих країнах - подасть у відставку. Але такого не сталося. Тож мовчати більше не можу і не буду.

Про це написав на своїй сторінці у facebook голова фракції ВО "Свобода" у Нововолинській міській раді Андрій Бадзюнь.

Нововолинськ активно обговорює корупційні схеми у сфері гуманітарної волонтерськї допомоги та причетності до цих дій деяких чиновників міської ради. Народ обурений. Ниточки корупції ведуть, як виглядає, до мера Бориса Карпуса та до народного депутата Ігоря Гузя, проти якого відкрите досудове провадження. Цей політик, кажуть, втрапив у гучний скандал під час війни, пов'язаний з закупівлею авто для армії.

Слідчі дії тривають. Але події, які зараз відбуваються - результат приходу до влади у місті політичних шулерів, які першочергово дбають про власні інтереси та амбіції. Війна - це не привід покривати корупцію. Не привід мовчати і вдавати, що нічого не відбувається. Тож, сподіваюся, правоохоронці встановлять істину у цій справі. А Нововолинськ очиститься від корупційних схем, які розцвіли буйним цвітом, - зазначив депутат.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити