image
 |  0 5 Листопада 2020 | 09:04

Війна за 04.11.2020: російські окупанти 6 разів порушили «тишу», втрат немає

Упродовж минулої доби, 4 листопада, на ділянках відповідальності українських підрозділів зафіксовано шість порушень режиму "тиші" з боку збройних формувань Російської Федерації.

Про це повідомляють у ранковому зведенні штабу ООС.

"Так, режим припинення вогню російсько-окупаційні війська порушили неподалік населених пунктів Новолуганське та Широкине. На цих ділянках ворог застосував автоматичний станковий гранатомет. У районі Гнутового, Авдіївки і Водяного противник вів вогонь із гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Бойових втрат і поранень серед особового складу Об’єднаних сил не було", - йдеться у ранковому зведенні.

Крім того, всупереч домовленостям Тристоронньої контактної групи, в районі населеного пункту Шуми відмічено проліт ворожого БПЛА з перетином лінії розмежування. Застосувавши стрілецьку зброю, воїни Об’єднаних сил збили безпілотник противника. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд скасував рішення про надання російській мові в Запоріжжі статусу регіональної

Від початку поточної доби, 5 листопада, на усіх ділянках лінії розмежування спостерігається тиша, порушень домовленостей, що вступили в дію 27 липня 2020 року, не зафіксовано.

Підрозділи Об’єднаних сил дотримуються умов режиму припинення вогню та перебувають напоготові до адекватного реагування на будь-які підступні та провокаційні дії противника.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити