image
 |  4 16 Грудня 2019 | 09:04

Війна за 15.12.2019: сім обстрілів, поранені двоє захисників України

За минулу добу, 15 грудня, окупанти 7 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

Про це повідомляють у пресцентрі штабу ООС.

“15 грудня збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню.

Противник обстрілював позиції Об'єднаних сил із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї”, - йдеться в повідомленні.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" російські окупаційні війська здійснили 1 обстріл: поблизу Лебединського – зі станкових і ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ" зафіксовано 6 ворожих обстрілів: неподалік Луганського – зі станкових протитанкових гранатометів; двічі біля Кримського - з СПГ, РПГ та підствольних гранатометів; у районі Хутора Вільного – з автоматичних гранатометів; неподалік Світлодарська – з СПГ та автоматичних гранатометів; поблизу Зайцевого – зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

"Вчора, 15 грудня, поранень зазнали два військовослужбовця Об’єднаних сил.

З початку цієї доби, 16 грудня, російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. Втрат з нашого боку немає", - інформують військові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прикривши тілом побратима: на фронті загинув 21-річний нацгвардієць

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити