image
 |  7 20 Грудня 2019 | 09:03

Війна за 19.12.2019: російські окупанти обстріляли Троїцьке, а снайпери вбили мирного жителя Мар'їнки

19 грудня збройні формування Російської Федерації один раз порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші підрозділи з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Обстріл позицій українських захисників російськими окупаційними військами зафіксовано поруч населеного пункту Троїцьке, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ".

Вчора, 19 грудня, внаслідок ворожого обстрілу втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає.

"З початку цієї доби російські окупаційні війська з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї вели вогонь по оборонцям Невельського та Славного.

Втрат з нашого боку не було", - інформують військові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна за 18.12.2019: сім обстрілів, одного українського бійця кремлівські окупанти поранили

Тим часом, як передають у штабі ООС, протягом останніх кількох днів на ділянці фронту поблизу Мар'їнки панує неспокійна ситуація. Окупаційні збройні формування ведуть вогонь по позиціях українських військових з гранатометів і стрілецької зброї.

Дошкуляють й російські снайпери. Майже щодня армійці спостерігають одиночні прицільні постріли з боку ворога.

"18 грудня на одній із крайніх вулиць Мар'їнки, де більшість будинків зруйновані ущент, під час ворожого обстрілу зазнав поранень мирний житель.

Військовослужбовцями бригади було оперативно організовано евакуацію потерпілого з сектору обстрілу. Військові медики намагалися повернути чоловіка до життя, але це було марно. За кілька хвилин чоловік помер на місці біля власного подвір’я", - йдеться в повідомленні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити